FN Blog / HotelHandicap / Fogyatékosság és üzleti siker
Nyomtatás Betűméret
Fogyatékosság és üzleti siker 2011-05-25 19:50:32
Kiosztották az Európai Vállalkozói Díj elismeréseket Budapesten

Egy megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató szálloda, európa egyik legjobb vállalkozása! 

Előzmények

Az Európai Vállalkozási Díj 2006 óta jutalmazza azokat, akik országos, regionális vagy helyi szinten kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a vállalkozói szellem, illetve a kisvállalkozások népszerűsítésében. 

Az idei versenyben 29 ország – 24 uniós tagállam mellett Horvátország, Izland, Norvégia, Törökország és Szerbia – 399 projektje vett részt a hazai megmérettetéseken, melyek során bemutatták, hogy kezdeményezésük miként járult hozzá a gördülékenyebb üzletmenethez és az adott régi gazdaságának fellendítéséhez.

A nemzetközi zsűri elé 54 pályázat került, a díjakat hat kategóriában ítélték oda. A nyerteseket május 24-én jelentették be a Nemzeti Galériában tartott díjátadó ünnepségen, melyre valamennyi résztvevő állam jelöltje meghívást kapott.

 
Kiosztották az Európai Vállalkozói Díj elismeréseket Budapesten

Kiosztották az Európai Vállalkozói Díj elismeréseket kedden Budapesten, a Magyar Nemzeti Galériában. A Európai Vállalkozói Díj pályázat fődíját a barcelonai városi tanács által működtetett vállalkozói központ nyerte innovatív modelljéért. A központ tudást átadó rendezvényein a 2004-es alapítása óta 222 ezren vettek részt, 6.214 vállalat alapítását és mintegy 12 ezer munkahely létrejöttét segítette. Magyarországról két pályázó jutott be az európai döntőbe, és szerepelt eredményesen. A budapesti Hotel Panda kapta a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásáért és speciális képzéséért az első helyet a felelős és felelősségteljes vállalkozás kategóriában.

Az Antonio Tajani vállalkozási és ipari biztos, valamint Dr. Cséfalvay Zoltán nemzetgazdaságért felelős államtitkár és magyarországi KKV küldött házigazdák által vezetett 2011. május 24-i esemény az 5. ilyen forduló volt, amelyen Európa-szerte a legjobb és leginnovatívabb kezdeményezéseket ismerték el és díjazták. A 2011. évi jelölteket valamint az Európai Vállalkozási Díj korábbi fordulóinak nyerteseit beleértve, több mint 350 vendég vett részt az ünnepségen, amelyet D. Tóth Krisztina magyar újságíró moderált. 

"Felelős és befogadó vállalkozás" kategóriában a pasaréti Hotel Panda, Budapest kapta a 2011-es díjat, meret egyedi képzési és foglalkoztatási modellt alkalmaz fogyatékos embereknek az üzleti világába történő integrálására. Magyarországon nincs más példa, hogy egy szálláshely kizárólag megváltozott képességű munkavállalókat alkalmazzon, sőt négy csillagos szállodaként képes legyen az előírásoknak megfelelően működni.

Ezúton  is gratulálunk a nemzetközi elismeréshez a szálloda egész csapatának.

 


Cimkék:
8 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

1. Vlad 2011-05-25 20:39:22
Ezúton is szeretnék gratulálni a szálló vezetőségének, és a szálló csapatának ehhez a nagy sikerhez! Követendő példa, hogy valóban ÍGY is lehet igen nagy sikereket elérni!

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Lehet kicsit más? A hotel, ahol minden vendég egyformán kedves, a gondoskodás öt csillagos és ahol a munkavállalóknak van szükségük akadálymentesítésre.

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - HotelHandicap

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés