FN Blog / HotelHandicap / Segítsünk
Nyomtatás Betűméret
Segítsünk 2011-06-14 16:41:00
Tanulságos levél, vajon hogyan segíthetnénk? Mit válaszolnának?

 Tisztelt Uram!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, mivel személyesen nem ismerjük egymást. Elsősorban a Fiam Vállalkozásával kapcsolatban szeretném megkeresni Önt.

 

Kérem, hogy megkeresésemet ne vegye tolakodásnak!

 

Sajnos az Én Fiam is beteg lett, mivel egy 6 évvel ezelőtt, utcai támadás következtében az élete 24 évesen szabályosan kettétört.

A támadás következményeként pszichésen sérült lett és 2009-ben végül is leszázalékolták (II. csop. 82 %), de igazándiból még ez nem is lenne olyan vészes, ha tudna munkát vállalni, mivel a 33.330.- Ft-os rokkantsági járadékából megélni lehetetlen!

Azonban, hála Istennek agyilag nem maradt fogyatékos és fizikálisan sem lett nyomorék.

 

A lényeg, hogy a leszázalékolása óta sehova sem tudott elhelyezkedni, ezért végül is - más lehetőség nem lévén - belefogott egy Telekommunikációs Vállalkozásba.

 

Szeretnék rajta és egyúttal magamon is segíteni, mivel súlyos asthmás betegségem miatt, sajnos Én is le vagyok százalékolva.

Megkeresésem lényege, amiről tulajdonképpen szó van az az, hogy  2011. május 09-én az Telekommunikációval (is) foglalkozó Cég, forradalmi újdonsággal lépett be a Magyar piacra.

 

Mottója az lehetne, hogy minden felhasználójuk, havi szinten nem kevés összeget tudjon megtakarítani a telefonszámlájából.

 

Kérem Önt, hogy mind nemleges, mind pedig pozitív válasz esetén jelezzen vissza a részéremre.

 

Magam részéről egy nagyon elkeseredett Édesanyaként kerestem meg Önt. A Fiamnak egyébként van szakmája, mivel számítástechnikai iskolát végzett, és angolul is beszél.

 

Jelenleg itthonról az Interneten keresztül képzi magát tovább, mert másképpen nem tudjuk megoldani számítástechnikai továbbképzését.

 

Várom válaszát, bármi legyen is az!

 

 

 


Cimkék:
5 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Lehet kicsit más? A hotel, ahol minden vendég egyformán kedves, a gondoskodás öt csillagos és ahol a munkavállalóknak van szükségük akadálymentesítésre.

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - HotelHandicap

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés